Eksklusivt kontorfællesskab på Frederiksberg

Publiceret i: Infos- apr 20, 2016 Kommentarer lukket til Eksklusivt kontorfællesskab på Frederiksberg

3 ledige pladser. Er du selvstændig og har brug for en attraktiv fuldt møbleret kontorplads? Har du lyst til at sidde i ­dej­lige lyse 89 kvm. lokaler med direkte udsigt til Søndermarkens grønne natur og tæt på det nye Carlsbergbyen? Der er gode bus- og parke­ringsforhold og meget fredeligt, selv om vi ligger super centralt.

Kontoret er lige totalrenoveret med lækre materialer og har behagelig gulvvarme og akkustikloft. Kontoret har mødelounge, køkken, toilet samt grønt gårdmiljø.

 

Kontor_2

Huslejen er 2.500,- pr. måned + moms pr. kontorplads inkl. internet (100/25 mbit LAN & WiFi), tyverialarm og adgang til A3 dupleksprinter.  Evt. periodevis dagleje for fx jyder/fynboer med ad hoc kontorbehov i København kan aftales.

Siden 1988 har jeg arbejdet på Mac med digitale opgaver indenfor grafisk produktion, webdesign og video.

Ser du en mulighed for et hyggeligt kontor­fælleskab med kreativ og faglig synergi, så kig ind til en uforpligtende snak og en kop kaffe, hvis du er interesseret.

Ring til Kim Holm på 33 86 12 00 eller mobil 20 44 22 33. Adressen er Pile Alle 37, 2000 Frederiksberg. www.grafikteam.dk

Download gratis E-bøger om marketing & medier

Publiceret i: Infos- mar 27, 2012 Kommentarer lukket til Download gratis E-bøger om marketing & medier

Er du interesseret i at vide mere om marketing og markedsføring på nettet, så kan du som studerende downloade flere lærebøger og kompendier om emnet. De fleste titler er på engelsk og enkelte er dansksprogede. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig nyhedsbrevet fra Politiken Morgen, så får du adgang til at downloade E-bøger om marketing & internettet.

Apple revolutionerer E-bøger

Publiceret i: Infos- jan 20, 2012 Kommentarer lukket til Apple revolutionerer E-bøger

E-bøger bliver hot og stort!

Apple gør det igen! Med et helt nyt koncept til at udvikle og anvende interaktive bøger på iPads. Med fokus på især undervisningssektoren vil Apple gøre læring mere interessant og engagerende. Indtil nu har produktion af avanceret indhold til E-bøger været for specialister, der skulle håndtere kompleks software og tekniske workflows.

Med Apples nye koncept vil det være muligt altid at: have ajourførte lærebøger, ikke at skulle slæbe på tunge bøger, lære på nye og spændende måder, selv kunne udgive indhold på en flot og nem måde. Du kan se Apples video der introducerer de nye lærebøger.

Udgivelse af interaktive E-bøger er også blevet meget lettere med Apples nye system. Du kan læse mere om iBooks Author og se en video om systemet. Gianni

Gratis online spørgeskemaer

Publiceret i: Infos- jan 17, 2012 Kommentarer lukket til Gratis online spørgeskemaer

Send ”prøveballoner” afsted…

Har du ønske om at kunne foretage spørgeundersøgelser, men ved ikke lige hvordan du kommer i gang eller ved hvad det koster? Hos SurveyMonkey kan du få gratis videoguider og en gratis konto, hvor du online kan opstille 10 spørgsmål og modtage 100 besvarelser herpå. Har du brug for flere spørsmål og besvarelser kan du for rimelige penge komme videre. Besøg SurveyMonkey og få stillet din spørgelyst!

Kickstart din forretnings-idé

Publiceret i: Infos- jan 17, 2012 Kommentarer lukket til Kickstart din forretnings-idé

Er du iværksætter med en spændende idé

Har du en god idé til et nyt produkt, men savner energien eller ressourcer til at afprøve idéen? Har du særlig viden der kan hjælpe andre videre med deres idéer?

Nyt smart koncept til at bringe dine idéer og produkter til verden med hjælp fra sociale medier. Quirky er et website, hvor du kan få eller yde hjælp til at realisere nye idéer og produkter. Deltagerne får enten støtte til deres egen produktudvikling eller kan tjene penge på at hjælpe til andres produktudvikling.

Bliv inspireret ved at se Quirkys præsentationsvideo.

Se også, hvordan du kan skaffe penge til kreative projekter.

Lær nye sprog med QR-koder

Publiceret i: Infos- jan 17, 2012 Kommentarer lukket til Lær nye sprog med QR-koder

En sjov og kreativ måde du kan begynde at lære et nyt sprog. Med QR-koder og din smartphone kan du på en sjov og nem måde lære de første ord på et fremmesprog. Det er en simpel og sjov måde at lære sprog på. Det påstås, at 50% af al konversation kan dækkes med 100 ord. Lær nye sprog med Lingibli.

Continue reading “Lær nye sprog med QR-koder” »