Firmaprofil

Få rådighed over næsten alle grafiske ydelser via samarbejde med kun 1 kontaktperson

GrafikTeam fungerer som en solid grafisk håndværker og konsulent, der udbyder et bredt spekter af grafiske ydelser. Fra enkle til komplekse opgaver – vi kan assistere med næsten alt inden for trykte & digitale medier. Vi tilbyder at levere fullservice eller blot delydelser alt efter dit behov og ønsker.

Vi interesserer os for tekniske detaljer og fordyber os i dine opgaver, og det falder os derfor naturligt især at arbejde for teknisk betonede kunder og forretningsområder. Vi sætter en ære i at levere en god service til aftalt tid og pris. Vi fokuserer på, at indtænke din forretningsmodel, workflow og brand i løsningerne.

Vejen til et nemt samarbejde er kort, når du kun behøver at tale med 1 person – kontakt Kim Holm.

Historisk udvikling

GrafikTeam er en enmandsvirksomhed med et bredt kompetenceområde og teamwork gennem et alsidigt netværk af gode samarbejdspartnere – deraf firmanavnet. Virksomheden ejes og drives af Kim Holm, der siden etableringen i 1988 har fulgt med i og overlevet den voldsomme udvikling i den grafiske branche. Vi er i dag 100% selvfinansierende.

Med baggrund som uddannet typotekniker var det primære forretningsområde oprindeligt DTP (Desk Top Publishing) som det blev kaldt, da Apple revolutionerede branchen med sine første computere. Det første tiår gik med freelance rentegning for reklamebureauer og arbejde for egne kunder.

Her står GrafikTeam i dag

I de følgende år smeltede flere grafiske fagområder sammen. Den faglige og teknologiske udvikling bevirker, at man som allround grafisk designer i dag behersker mange kompetencer og arbejdsprocesser fra idé til færdigleveret tryksag.

Det seneste tiår er kompetencerne atter blevet udviklet og de digitale medier indgår nu som det primære forretningsområde for GrafikTeam. Marketing går mere og mere på tværs af nye medier og platforme, og det fordrer en bred interesse og indsigt at kunne følge med i, navigere og yde kvalificeret sparring blandt alle disse muligheder.