Digitalprint

Publiceret i: - 16 nov, 2011 Ingen kommentarer

Til hurtige og mindre oplag af tryksager

Digitalprint er til opgaver med fokus på hurtig levering og små oplag. Det færdige resultat er flot og tæt på kvaliteten af tryksager udført i offsettryk. Med digitalprint kan der på kort tid produceres tryksager i farver uanset om det er til visitkort, foldere, hæfter, brochurer eller plakater.

Formatet er typisk i størrelser op til ca. A3. Det er også muligt at lave data-fletning, så hvert print er unikt. Til digitalprint kan der anvendes kraftigt papir op til ca. 300 gram per kvadratmeter. Mange af printersystemerne kan også efterbehandle, så der kan produceres falsede og hæftede brochurer etc. Du skal være opmærksom på, at farveafvigelser ved digitalprint ikke helt kan udelukkes. GrafikTeam kan levere dine tryksager som digitalprint.

Bliv din egen udgiver med Books on demand

Udgiv din egen bog i en eller flere eksemplarer. Den digitale printteknologi åbner nye muligheder for kreative mennesker, der har en personlig passion eller et budskab. Til en overkommelig pris kan du udgive dine egne bøger uden at have hverken forlag eller investere en formue. Faktisk kan du selv stå for hele processen og endda sælge din udgivelse gennem boghandlere og måske tjene derpå. Se hvordan du bliver din egen bogudgiver.

Med books on demand systemet kan du selv både skrive og udgive. GrafikTeam kan også hjælpe dig med layout og rentegning, hvis du ønsker et mere individuelt og professionelt udtryk. Til dette arbejde bruger vi de professionelle grafiske programmer.

Ønsker du istedet at få produceret en flot fotobog med dine egne eller andres billeder til fx en gave, reception etc., så kan vi også hjælpe dig med dette. Vi tilbyder også avanceret billedbehandling. Selvom du kun skal bruge en enkelt fotobog, så kan du stadig få den lavet med flot omslag og hardcover til en overkommelig pris. Kontakt os og fortæl om din opgave.

 

Lukket for kommentarer.