Joomla CMS

Publiceret i: - 15 nov, 2011 Kommentarer lukket til Joomla CMS

Databasestyrede hjemmesider til mellemstore og avancerede behov

Joomla er ligesom WordPress et Content Management System (CMS), der også er Open Source – dvs. der skal ikke betales licens for brugen. I standardinstallationen er der indbygget en masse funktionalitet.

Systemet kan tilføjes en mængde udviddelser ved funktionelle specialbehov – mange af disse er ligeledes gratis. Styrken ved Joomla er, at man på en billig måde får adgang til relativt avancerede funktionaliteter.

Udfordringen ved de mange muligheder er en mere kompleks backend – dvs. det interface hvori man opbygger og styrer hjemmesiden fra kræver mere af brugerens kompetencer.

Avanceret hjemmeside til rimelig pris

Vi tilbyder at opbygge din hjemmeside i Joomla med udgangspunkt i en tilkøbt skabelon, der modificeres til din opgave. Det er især karakteren af hjemmesidens indhold, krav til funktionalitet, indholdets omfang, samt brugerens færdigheder der afgører om Joomla er relevant til opgaven. Joomla giver mulighed for, at både du selv og din evt. webmaster kan arbejde med websitets indhold.

Hvis du selv vil opbygge indholdet, så kan vi tilbyde at lave en grundinstallation og tilpasse en skabelon med din grafiske firma-identitet for ca. 6.000,- + moms. Skal vi  lave det meste for dig, så lander tidsforbruget og dermed prisen ofte på 15–25.000,- + moms afhængig af indholdets omfang og tilrettelæggelse. I dette prisoverslag er også hjælp til at organisere dit indhold og søgemaskineoptimering (SEO).

Vi starter med at lave brainstormning til en indholdsoversigt, som tager udgangspunkt i:

  1. Hvad – alt indhold til dit website / målgruppe / kontekst?
  2. Hvorfor – hvad skal indholdet gøre / hvad skal opnås?
  3. Hvordan – præsentationsform af indholdet (tekst, fotos, video, lyd, illustration, multimedie)?
  4. Informationsstruktur – organisering af indholdet og navigationen
  5. Søgemaskineoptimering – research omkring søgetermer / konkurrenter / SEO-teknik

Vi kan også tilbyde at være din webredaktør / webmaster til timepris eller efter aftale, hvis du allerede har et website. Integration af et automatiseret system til dine nyhedsbreve kan vi også tilbyde.

Book et møde og få mulighed for at opnå en videobonus til fx din firmapræsentation

Du får 1 times gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud på produktion af din hjemmeside. Såfremt dit budget overstiger 15.000,- og du inden for 1 uge efter vort møde beslutter at takke ja til vores tilbud, så tilbyder vi dig som en bonus at lave en færdigklippet videoproduktion på maks. 10 minutter optaget på 1 lokation på Sjælland.

Kontakt os og få en uforpligtende snak og hør mere om mulighederne med Joomla.

 

Lukket for kommentarer.