Layout og rentegning

Publiceret i: - 16 nov, 2011 Ingen kommentarer

Lad os hjælpe dig med layout og rentegning – så opgaven er klar til tryk/print

Når du skal have produceret markedsføringsmateriale er der en række processer, som går forud før du kan få lavet tryksager & digitalprint.

Dit reklameprojekt indeholder ofte tekst, fotos, illustrationer og grafik. Alle disse elementer skal sammensættes og prioriteres, så dit budskab, image og formål får en klarhed og tilfredsstillende kvalitet. En rutineret grafiker laver layoutet og rentegningen, så du selv kan fokusere på dit indhold.

Hvis du kommer med et veldisponeret materiale til grafikeren, så kan der hurtigere og dermed billigere laves et godt layout til dig. Vi kan også rådgive dig om selve indholdet, hvis du har brug for det.

Du får layoutet leveret som et pdf-dokument eller korrekturprint. Med grafikerens layout vil du ofte kunne se nye muligheder og fintænke detaljerne i dit projekt. Når du ikke har flere ændringer til layoutet skal det reproklargøres – dvs. tilpasses teknisk til den valgte produktionsproces. Hvis du har brug for billedbehandling, så klarer grafikeren dette. Du kan også få lavet produktfotografering hos os.

Dette bør du medbringe til grafikeren:

  • Tekster – gerne som Word eller E-mail og helst uden for megen formattering
  • Fotos – helst som digitale billeder og i højst mulige opløsning
  • Grafik & logo – lavet i vektorformat eller pixelformat
  • Tabeller og grafer – gerne lavet i Excel-ark
  • Dine tanker om formål, koncept, format samt øvrige krav & ønsker
  • En designmanual hvis du har sådan en

Kontakt GrafikTeam og aftal et møde for briefing om layout og rentegning.

Lukket for kommentarer.