QR koder = Quick Response

Publiceret i: - 15 nov, 2011 Ingen kommentarer

Ny type stregkode med information og links til smartphones & tablets

QR koder eller 2D koder som de også kaldes, er en videreudvikling af den kendte almindelige stregkode. QR er en forkortelse af Quick Response. Den nye type kode kan indeholde flere informationer end den ældre stregkode. Koden indeholder information både lodret og vandret, hvor den gamle stregkode kun rummer informationer vandret. Du kan læse mere om de tekniske detaljer for QR koder på den japanske opfinder Denso-Waves hjemmeside.

Sådan ser QR koder / 2D koder ud

Link til www.foldecykel.dkQR koderne et lette at genkende på sin formgivning og har indbygget en stor fejltolerance. For at scanne en QR kode skal du have installeret en applikation på din mobiltelefon. Programmet kan gratis hentes i mobiltelefonens App Store, Android Market eller OVI Store.

QR koder tilbyder alsidige muligheder

I QR koderne kan du indkode flere informationer og funktioner såsom fx:

Find skanningssoftware til din smartphone

QR Code Reader Software

Du skal have software installeret på din smartphone for at kunne aflæse QR-koder og Bar-koder.

Nedenstående sites tilbyder download til din PC, hvorefter du kan overføre softwaren til din telefon. Du kan evt. også downloade programmet direkte til din telefon.

QR Code Software & Programmer

QR koder forbinder den fysiske verden med online information

Brugen af QR koder kan bruges fra helt lavpraktiske løsninger eller udvikles til meget kreative og avancerede marketing formål med dataopsamling og analyser. Se også en engelsksproget video der forklarer QR-koder og inspirerer. GrafikTeam kan hjælpe dig med enkle løsninger, hvor der fx linkes til din hjemmeside eller en speciallavet landingside.

Har du brug for meget avancerede løsninger, hvor man måler og opsamler data om brugernes anvendelse af QR koder? Så kan du her downloade en meget informativ brochure om de mere anvancerede anvendelser af QR koder.

Lukket for kommentarer.