WordPress CMS

Publiceret i: - 15 nov, 2011 Kommentarer lukket til WordPress CMS

WordPress er et godt valg til brugervenlige og fleksible hjemmesider

WordPress er et databasestyret system (CMS = Content Management System) til at lave hjemmesider og blogs med. Det er såkaldt Open Source, så der skal ikke betales licens for bruge af systemet. Du kan med en overskuelig indsats lære at bruge WordPress.

Hjemmesiderne opbygges typisk af en grundinstallation og en tilkøbt skabelon som modificeres. Herudover kan man efter behov nemt og ofte gratis udvidde systemet med ny og specialtilpasset funktionalitet via plugins.

Sikkerhed for investeringen i dit website

WordPress er et af verdens mest udbredte CMS programmer, hvilket sikrer fremtidig udvikling og et stort udbud af dokumentation, læringssystemer og folk der behersker systemet. Det giver sikkerhed for din investering og fleksibilitet i driften og valg af samarbejdspartner.

Er du til gør-det-selv eller fuldservice hjemmeside?

Vores egen hjemmeside fx er opbygget med WordPress. GrafikTeam tilbyder at lave en grundinstallation for dig eller et køreklart website. Prisen afhænger af hvor meget du selv kan og ønsker at bidrage med i udviklingen af dit website. WordPress giver mulighed for, at både du selv og din evt. webmaster kan arbejde med websitet.

Kom billigt i gang med en ny hjemmeside

Hvis du selv vil opbygge indholdet, så kan vi tilbyde at lave en grundinstallation og tilpasse en skabelon med din grafiske firma-identitet for  3–5.000,- + moms. Hvis du ønsker vi skal lave det meste for dig, så lander tidsforbruget og dermed prisen ofte på 10–20.000,- + moms afhængig af indholdets omfang og tilrettelæggelse.

Vi starter med at lave brainstormning til en indholdsoversigt, som tager udgangspunkt i:

  1. Hvad – alt indhold til dit website / målgruppe / kontekst?
  2. Hvorfor – hvad skal indholdet gøre / hvad skal opnås?
  3. Hvordan – præsentationsform af indholdet (tekst, fotos, video, lyd, illustration, multimedie)?
  4. Informationsstruktur – organisering af indholdet og navigationen
  5. Søgemaskineoptimering – research omkring søgetermer / konkurrenter / SEO-teknik

Vi kan også tilbyde at være din webredaktør / webmaster til timepris eller efter aftale, hvis du allerede har et website. Integration af et automatiseret system til dine nyhedsbreve kan vi også tilbyde.

Book et møde og få mulighed for at opnå en videobonus til fx din firmapræsentation

Du får 1 times gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud på produktion af din hjemmeside. Såfremt dit budget overstiger 15.000,- og du inden for 1 uge efter vort møde beslutter at takke ja til vores tilbud, så tilbyder vi dig som en bonus at lave en færdigklippet videoproduktion på maks. 10 minutter optaget på 1 lokation på Sjælland.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om dit webprojekt.

 

Lukket for kommentarer.