Priser & fakta

Fair timepris

Vi fakturerer en timepris på kr. 660,- + moms for vores kompetencer.

Vi synes selv, at det er en fair pris for at have adgang til serviceydelser, der matcher et reklamebureaus, som normalt har væsentligt højere omkostninger. Eller som storinvestoren Warren Buffet udtrykker det: ”Prisen er det, man betaler. Værdien er det, man får.”

Fleksibilitet er også en væsenlig serviceparameter for os. Som kunde hos os er der frit valg til købe enten fullservice eller kun de ydelser du ikke selv har tid eller kompetencer til. Når det virkelig brænder på, så er vi også fleksible mht. arbejdstiderne.

Avancer

Vi samarbejder ad hoc med mange gode kolleger. Ved fullservice produktioner samhandler vi med disse kolleger og tillægger typisk ca. 20% på deres priser. Dette bidrag skal dække vores risiko, udlæg og administrationsomkostninger for din produktion. Du kan spare dette tillæg, hvis du selv ønsker at styre din opgave færdig gennem dine egne leverandører – et frit valg til dig!

Vi tror på, at gensidig åbenhed og tillid er vejen til et godt samarbejde.

Faste tilbudpriser

Nogle kunder er meget fokuserede på at få faste priser for større tryghed i budgettet og bedre overblik. Vi giver gerne faste priser, men så kræver det at vi aftaler vilkår og kravspecifikationer på opgaven – så vi har konkrete og faste forudsætninger for at kalkulere dit tilbud. Aftalens krav & vilkår gælder begge parter. Viser det sig, at forudsætningerne alligevel ændres, så får du besked om at det aftalte budget ikke kan overholdes – FØR det overskrides.

Lavere timepriser

Vi er også villige til at forhandle reducerede priser ved aftaler om længerevarende samarbejder eller større opgaver, der strækker sig over længere tid. Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit projekt.

Betalingsfrister

Vores betalingsbetingelser går fra netto kontant og op til 14 dages kredit. Jo længere tid vi har kendt og samarbejdet med dig, jo mere fleksible er vi. Ved meget langvarige opgaver laver vi a conto fakturering efter aftale. Ved meget store udlæg kan vi evt. kræve bankgaranti. Vi sender din faktura per Email som pdf-dokument.

Betalingsinfo

Vores bankforbindelse er:

Jyske Bank, Valby afd.
Reg. 5027 Konto 0001133501
IBAN DK4550270001133501
SWIFT JYBADKKK

GrafikTeams CVR 41 80 77 17